Måla om i köket

Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen. Jag vet att jag har haft ett uppehåll på två veckor, men det är bara för att det har hänt så mycket i mitt liv. Men nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg till er som har väntat på det. Jag ska idag prata om en målerifirma i Habo som heter Måleritjänst Vätterstaden och jag ska även berätta vad de har hjälpt mig med i min lägenhet. Ta något gott att äta, sätt er ner bekvämt och fortsätt läsa.

Jo, jag hade Måleritjänst Vätterstaden hemma hos mig så att de kunde hjälpa mig med att måla om i köket eftersom jag hade tröttnat på min gamla och tråkiga vita vägg. Jag har tidigare fått hjälp av denna målerifirma i Habo med att måla om mitt sovrum och då var jag hur nöjd som helst. Jag blev såklart jättenöjd denna gången också och det känns bra att den tråkiga vita väggen i köket är borta. Jag har kommit in i en period där jag tycker om grått och svart väldigt mycket, så nu är den väggen helt grå och wow vad fint det är! Det är lite mörkare nu i köket nu än vad det har vart innan, men jag klagar verkligen inte, det är bara mysigt. Jag vill i alla fall bara tacka denna målerifirma i Habo för deras perfekta insats. Jag kommer i alla fall anlita dem nästa gång jag vill ha hjälp med något som rör att måla om väggarna och så vidare. Jag tycker att de förtjänar en guldstjärna och det står jag för. Det var allt för idag, så ni får ha det så bra så hörs vi!