Nordqvist Bygg o Vvs AB

God eftermiddag mina fina läsare och välkomna ska ni vara tillbaka till mig och min blogg. Idag har jag inte haft så mycket för mig, jag har bara städat lite hemma, men inte så mycket mer. Jag tycker att det är viktigt att ta det lugnt ibland och göra någonting som får mig att känna mig tillfreds. Idag kommer jag berätta om Nordqvist Bygg & VVS och de jobbar med bland annat uppbyggnad av badrum i Skurup och även närliggande områden.

Jag har i alla fall haft stora planer på att renovera om mitt badrum på övervåningen av huset eftersom det är det enda rummet i mitt hus som inte är nytt och fräscht. Jag hade gärna velat att det skulle vara det också så att det känns som att badrummet hänger med resten av huset estetiskt. Jag har då sökt ganska mycket på företag som gör olika arbeten inom badrum i Skurup och det var då jag hittade Nordqvist Bygg & VVS som jag då har ringt och bett om hjälp av. De har inte vart hos mig än, men just nu håller vi kontakt för att se hur jag vill göra med badrummet så att allt blir så bra som möjligt. Det ska bli roligt att se hur resultatet blir efter Nordqvist Bygg & VVS som jobbar med badrum i Skurup har vart hos mig och fixat detta. Det var nog allt för detta inlägg, men jag hoppas att ni tar hand om er och era nära och kära, så ses vi om några dagar då jag kommer ut med ett nytt inlägg.