Stalpets café, minigolf och hantverk

Hej och välkommen igen till mig. Det har blivit många inlägg denna veckan, men det känns bara skönt att det är så då jag har mer kontakt med er. Jag måste berätta om ett café i Eksjö som jag var på igår. Anledningen till att jag måste berätta detta före er är för att jag tyckte att det var extremt mysigt och det var inte som alla andra caféer som jag har besökt.

Jag träffade min mormor igår och när vi umgås brukar vi åka till ett ställe där vi kan fika, och det brukar vara samma ställe vi åker till. Denna gången bestämde vi oss för att testa på ett nytt ställe och då åkte vi till ett helt annat café i Eksjö som har blivit mitt nya favoritställe. Jag tyckte att det var otroligt mysigt och inte bara med att de hade väldigt god fika, utan de hade även minigolf och andra grejer som gjorde detta stället så speciellt. Jag och mormor satt där i flera timmar och bara pratade. Det är på detta sättet vi umgås och pratar om allt som har hänt. Hon tycker inte om att vara i sin lägenhet och därför brukar vi åka runt så att hon får komma ut lite. I alla fall är detta café i Eksjö mitt och mormors nya favoritställe och vi kommer garanterat åka dit framöver. Men jag tror att det var allt för detta inlägg, så ni får ha det så bra så ses vi i nästa inlägg som faktiskt kommer redan imorgon. Ha det bra nu mina fina läsare!