ICT terapi hjälpte mig

Hejsan och hallå på er allesammans som kommer in till mig här på min blogg för att ta del av alla mina inlägg. Det är glädjande att ni tycker om den här bloggen och att ni säger att mina inlägg många gånger har hjälpt er. Jag hoppas att ni kommer att tycka om även det här inlägget som kommer att handla om en terapi som jag har blivit hjälpt av. Det är ICT terapi i Falkenberg som har hjälp mig att komma ur problem som jag hade fastnat i, och jag gick till Gunbritt Florin. 

Det här är en terapi som dyker ner i ens undermedvetna, och med de metoder som Gunbritt Florin använde blev jag fri från de problem som så länge hade begränsat mig. Det som gör denna terapi så mycket bättre än andra slags terapier jag provat tidigare genom åren beror på att jag fick märkbara förändringar på en gång. Det är så mycket i våra liv som styrs av vårt undermedvetna, och kommer man inte åt de som finns i det undermedvetna så får man problem, och i mitt fall var det relationsproblem. Jag upprepade samma misstag gång på gång, och det var som om jag förväntade mig ett annat resultat, vilket givetvis inte inträffade. Jag som ändå har prövat olika terapier genom åren utan direkt framgång var först tveksam till om denna ICT terapi i Falkenberg bara skulle vara ännu en terapi i mängden, men jag bestämde att de inte kunde skada att prova. Jag är glad att jag gick till Gunbritt Florin, för det här visade sig verkligen vara det som jag behövde. Effekten kom med en gång och denna terapi har äntligen fått alla bitar att falla på plats.