Prima Hem Flen AB

Hej igen mina kära läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig start på denna nya vecka. Det här med hemstädning i Eskilstuna med omnejd är ett ämne som dyker upp då och då i kommentarerna här på min blogg. Jag vill därför tipsa er om ett företag som jag och min sambo anlitade för inte så länge sedan, nämligen Prima Hem Flen AB. Prima Hem Flen AB är ett väldigt professionellt företag som vi har hört mycket gott om från både familj och vänner som tidigare anlitat dem. Vi har ett stort hus, och tre barn i småbarnsåldern tillsammans. Som ni säkert redan förstår så har vi inte all tid i världen till att städa vårt hus. Vi har vänt oss till många olika företag när det kommer till städning, men tyvärr har de som sagts sig kunna hjälp oss, inte visat sig vara professionella eller pålitliga.

Personalen hos Prima Hem Flen AB är dock helt otroliga. De arbetar varje vecka efter våra egna behov och önskemål, för att kunna göra oss så nöjda som möjligt. Detta har verkligen underlättat för vår familj. Vi kommer nu varje fredag hem till ett välstädat hem, vilket är så skönt. Vi behöver inte längre spendera våra helger med att storstäda huset, utan kan tillbringa tiden tillsammans som familj. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Eskilstuna, Flen, Katrineholm eller Vingåker med omnejd att vända er till just Prima Hem Flen AB, ifall även nu behöver professionell hjälp inom städning av ert hem. Ha nu en riktigt härlig vecka, så hörs vi i nästa inlägg!